10:00 - 18:00 Понеділок - П'ятниця
Замовити тур

Туристичний сезон в Болгарії офіційно стартує 1 травня

Заява зроблена 14 березня Міністром Туризму Мар'яною Ніколовою

«Після зустрічі, яку провели з усіма представниками туроператорів і всієї галузі, було прийнято рішення надати безпечні зелені коридори для всіх туристів, які хочуть відвідати Болгарію», - сказав і міністр охорони здоров'я професор Костадин Ангелів в неділю. За його словами, найголовніше - це участь країни в так званій європейській програмі «Зелений сертифікат» на подорожі, який гарантує кожному туристу, який бажає відвідати Болгарію, три можливості це зробити:

1. На основі зробленої вакцини,

2. На підставі дослідження на антитіла,

3. На підставі негативного PCR тест

Заповіддю міністра з туризму Болгарії введені і вступають в силу з 1 травня єдині правила протиепідеміологічних та санітарних заходів на туристичних об'єктах до майбутнього літнього сезону 2021 року.

Мета - впровадити у всіх туристичних місцях однакові методи для забезпечення здоров'я і безпеки туристів, які приїжджають до Болгарії з метою туризму.

Це дозволить Болгарії захистити свій статус здорового і безпечного напрямку.

Пакет узгоджений з Міністерством охорони здоров'я та опублікований на сайті Міністерства туризму. При необхідності заходи будуть змінені або доповнені в залежності від епідемічної ситуації.

Акційні пропозиції

10:00 - 19:00 Понеділок - П'ятниця
Підбір туру